برندهای برتر صنعت خودروسازی در سال 2016

ساخت وبلاگ
در این مقاله سعی داریم به معرفی برترین برندهای خودروسازی جهان بپردازیم و از بین صد برند برتر جهان که از لحاظ ارزش مالی شامل برندهای همه صنایع موجود در جهان (اعم از خودرویی و غیرخودرویی) می‌باشند، تنها برندهای مربوط به صنعت خودرو را معرفی کنیم که خیلی از آن‌ها را احتمالاً می‌شناسید.
شاید با این نوع خبرها و مقالات در شبکه‌های اجتماعی برخورد کرده باشید. برای مثال مقالاتی با این عنوان که شرکت X بعنوان برترین شرکت خودروسازی در یک سال انتخاب شد. معمولاً این اخبار و محتواهای تولید شده دارای دو اشکال اصلی هستند. اشکال اول اینکه معیارهای برتری برند مورد نظر بصورت کلی بیان می‌شوند و گفته نمی‌شود شرکت X در چه زمینه‌ای بعنوان برترین برند انتخاب شده و معیار مورد بررسی چه معیاری (درآمد شرکت، ارزش برند، میزان رضایت و وفاداری مشتریان و ...) بوده است.
اشکال دوم بسیاری از رتبه‌بندی‌های ارائه شده در شبکه‌های اجتماعی این است که منبع درستی ندارند و یا اگر هم منبعی داشته باشند، معمولاً گردآورنده مطلب، فراموش می‌کند که منبع رتبه‌بندی را ذکر کند. در صورتیکه عنوان منبع یک مقاله به ارزش آن می‌افزاید.
معمولاً ارزش‌گذاری و رتبه‌بندی برندها در جهان توسط موسسه‌های مختلفی انجام می‌شود. اما یکی از معتبرترین آن‌ها موسسه اینتربرند (Interbrand) می‌باشد که در سال 1974 تاسیس شده و براساس مدل‌ها و معیارهای خاصی برندها را ارزش‌گذاری می‌کند. جدول زیر، نشان دهنده برندهای صنعت خودرو است که در بین صنایع دیگر توسط اینتربرند رتبه‌بندی و ارزش‌گذاری شده‌اند.
برترین برندهای خودروییبرترین برندهای خودروییهمانطورکه در جدول مشاهده می‌کنید در سلول هر برند، علاوه بر لوگوی آن، چند عدد نیز دیده می‌شود. عدد سمت چپ بالای سلول هر برند نشان دهنده رتبه جهانی آن برند می‌باشد. بعنوان مثال برند مرسدس بنز در بین تمام برندهای دنیا (اعم از صنایع خودرویی و غیر خودرویی) رتبه نهم را دارد و در صنعت خودروسازی بعد از تویوتا رتبه دوم را کسب کرده است. عدد درصد پایین در گوشه سمت چپ سلول هر برند، درصد رشد نسبت به سال گذشته را نشان می‌دهد. لازم به ذکر است که شرکت تسلا بعلت اینکه تازه در سال 2016 به جمع صد برند برتر جهان اضافه شده درصد رشدی برای آن ذکر نشده و تازه وارد است، و بالاخره عدد پایین در سمت چپ نشان دهنده ارزش مالی برند است و این اعداد همانطورکه مشاهده می‌کنید به اصطلاح نجومی و در مقیاس میلیارد دلار می‌باشند که این نشان دهنده ارزش و اهمیت حوزه مدیریت برند در شرکت‌ها است.
اگر خاطرتان باشد در مقاله قبل خودروبانک در همین زمینه (درس‌های برندسازی تویوتا در خلق برند لکسوس) اشاره شد که این مقدار عددی مربوط به ارزش مالی برند این شرکت‌ها می‌باشد و ارزش مالی دارایی‌های ملموس آن‌ها مثل ماشین‌آلات و املاک و کارخانه‌ها در این محاسبه لحاظ نشده است. ترجیح می‌دهم اینجا از دقت علمی کم کنم و این ارزش مالی برند را "اعتبار" آن شرکت و برند بنامم تا این مسئله آشکارتر شود که معیارهای ارزش‌گذاری صنایع در دنیا به چه سمتی حرکت می‌کند. قضاوت در مورد رتبه‌بندی در جدول با شما، البته بد نیست سری به سایت اینتربرند بزنید و صد برند برتر دنیا و دیگر گزارش‌های مختلف تهیه شده را ببینید.
در مقالات بعدی همانطور که مخاطبان خودروبانک درخواست کرده بودند، به تکنیک‌ها و استراتژی‌هایی که خودروسازان بزرگ دنیا برای برندسازی خود و محصولاتشان از آنها استفاده می‌کنند، می‌پردازیم.
آگهی های خرید و فروش خودرو...
ما را در سایت آگهی های خرید و فروش خودرو دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان carniaz بازدید : 127 تاريخ : جمعه 9 تير 1396 ساعت: 6:46